Vredestein+Traxion+Optimall+nu+ook+als+ploegband
Nieuws
© Vredestein

Vredestein Traxion Optimall nu ook als ploegband

Vredestein voegt drie ploegbanden toe aan de Traxion Optimall VF premium bandenserie.

De nieuwe maten zijn VF650/85R38 en VF650/85R42 als achterband en VF600/70R34 als bijpassende voorband. De banden passen met een breedte van 65 centimeter goed in de ploegvoor. De eigenschappen van de Traxion Optimall, zoals tractie en zelfreiniging, maken deze banden extra geschikt als ploegband.

Dankzij de F+-technologie draagt de band al op een zeer lage spanning een hoge last. Door de flexibele zijwang geeft de band een mooie egale footprint en loopt ook bij een lage druk niet op de schouders. Met als resultaat beter bodembehoud en uitstekende trekkracht.

Dat wordt nog eens versterkt door het bekende gebogen profiel, waarbij de nokken aan het eind vrijwel haaks op de rijrichting staan. Veel trekkracht betekent weinig slip en een laag brandstofverbruik. De band heeft volgens Vredestein een zeer goed zelfreinigend vermogen, doordat de afstand tussen de nokken van het midden naar de zijkant groter wordt.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  24° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
Meer weer