Delvano+komt+met+vernieuwde+ST+zelfrijder+veldspuit
Nieuws
© Delvano

Delvano komt met vernieuwde ST zelfrijder veldspuit

Nadat de ST van Delvano een aantal jaar uit productie is geweest, gaat de fabrikant van zelfrijdende en getrokken veldspuiten deze machine weer op de markt brengen. De lowbudgetveldspuit is een alternatief voor de Eurotrac.

Delvano is in Nederland vooral bekend van de Eurotrac zelfrijdende veldspuiten. Met de ST brengt Delvano een variant op de markt met dezelfde eigenschappen, maar zonder hydraulisch verstelbare spoorbreedte. De prijs ligt daardoor aanzienlijk onder die van een Eurotrac.

Twee modellen worden geproduceerd: de ST-20 met een tankinhoud van 3.300 of 5.000 liter met een werkbreedte tot 45 meter en daarnaast de ST-27 met een tankinhoud van 6.000 of 7.000 liter en een spuitboom van maximaal 57 meter breed.


Comfort

Ook deze veldspuit van Delvano is voorzien van de categorie-4-cabine. De Lochmann-cabine is een luxe werkplek met rondom zicht, geluidsarm en voorzien van een luchtgeveerde stoel. Daarnaast is er ruimte voor een bijrijdersstoel met daaronder een koelkast. De cabine is voorzien van vier koolstoffilters en overdruk.

Vanuit de cabine kunnen via het 15 inch touchscreen in combinatie met de joystick alle rij- en spuitfuncties worden bediend. Met het touchscreen worden functies bediend als 2/4-wielbesturing, alle spuitboombedieningen, verlichting, bandendrukwisselsysteem en het bedienen van de elektrische kranen.

Hydraulische vering
De voor- en achteras zijn pendelend opgehangen en voorzien van hydraulische vering, waardoor de rijeigenschappen van de machine comfortabel zijn te noemen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  17° / 15°
  70 %
 • Donderdag
  12° / 10°
  60 %
 • Vrijdag
  11° / 7°
  70 %
Meer weer