Zuiveringsinstallatie+WW+Hortibatch+krijgt+goedkeuring
Nieuws
© Koen van Wijk

Zuiveringsinstallatie WW Hortibatch krijgt goedkeuring

De Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw (BZG) heeft de WW Hortibatch, type 820L en type 1640L, op de lijst van goedgekeurde zuiveringsinstallaties voor de glastuinbouw geplaatst.

Na onderzoek in opdracht van het bedrijf Water Waves uit Leeuwarden bleken de twee types ten minste 95 procent zuiveringsrendement te behalen. Daarnaast bereikten de installaties een zuiveringsrendement van 99,5 procent voor imidacloprid.


Op de BZG-lijst met goedgekeurde waterzuiveringen prijken na deze nieuwe toevoeging meer dan twintig installaties en drie mobiele zuiveringsinstallaties. De beoordelingscommissie gaf zijn eerste fiat aan een zuiveringsinstallatie in 2016.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  13° / 2°
  70 %
 • Zondag
  24° / 11°
  60 %
 • Maandag
  18° / 15°
  70 %
Meer weer