Royal+Avebe+wordt+Co%C3%B6peratie+Koninklijke+Avebe
Nieuws
© Avebe

Royal Avebe wordt Coöperatie Koninklijke Avebe

Royal Avebe heeft met ingang van 11 december de statutaire naam gewijzigd van Coöperatie Avebe U.A. in Coöperatie Koninklijke Avebe U.A.

Avebe vierde in 2019 haar honderdjarig bestaan. Ter ere hiervan is door koning Willem-Alexander het Predicaat Koninklijk toegekend. Tijdens de uitreiking van het predicaat eind vorig jaar noemde bestuursvoorzitter Bert Jansen Avebe een krachtige en gezonde coöperatie: 'Ik ben er trots op het Predicaat Koninklijk namens de coöperatie in ontvangst te mogen nemen. De kroon op honderd jaar samenwerken.'

Vorig jaar is de koninklijke kroon al toegevoegd aan het logo van Avebe en is dit zichtbaar op de diverse locaties van Avebe. De coöperatie wil het Predicaat Koninklijk graag uitdragen en laat dit nu ook in de statutaire naam zien. Daarnaast wordt, naast de handelsnaam Avebe, de handelsnaam Royal Avebe gebruikt. Avebe verwerkt de komende maanden de nieuwe statutaire naam en de nieuwe handelsnaam in de diverse uitingen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  5° / 2°
  40 %
 • Vrijdag
  6° / -1°
  40 %
 • Zaterdag
  7° / 5°
  20 %
Meer weer