FloraHolland introduceert verrekencode kartonnen tray

Royal FloraHolland hanteert met ingang van 1 december verrekencodes voor massieve en golfkartonnen plantentrays.

FloraHolland+introduceert+verrekencode+kartonnen+tray
© FloraHolland

De bloemenveiling constateert dat het gebruik van kartonnen plantentrays toeneemt en daarmee de behoefte uit de markt aan verrekencodes. Het bedrijf introduceert in totaal acht nieuwe codes, vier voor trays zonder bodem en vier voor trays met bodem.

Milieu-impactonderzoek heeft aangetoond dat eenmalige kartonnen trays duurzamer zijn dan de eenmalige plastic variant. Het gebruik van meermalige trays heeft de minste impact op het milieu, bleek verder uit dit onderzoek.


Met de extra verrekencodes wil FloraHolland het gebruik van duurzamere verpakkingen stimuleren. Daarnaast geven de nieuwe, specifieke verrekencodes meer logistieke informatie dan de standaard verrekencodes.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  18° / 10°
  30 %
 • Dinsdag
  18° / 10°
  30 %
 • Woensdag
  19° / 10°
  70 %
Meer weer