Europese Fendt-dealers scoren voor derde keer goed

De Europese dealerorganisatie Climmar heeft de resultaten van de European Dealer Satisfaction Index (DSI) gepubliceerd. Voor de derde keer op rij behaalt Fendt in deze index de eerste plaats.

Europese+Fendt%2Ddealers+scoren+voor+derde+keer+goed
© Fendt

De Climmar-dealerorganisatie omvat zestien nationale verenigingen. De leden zijn actief in de landbouwmachinesector. Het doel van de enquêtes is om de relatie tussen fabrikanten van landbouwmachines en dealers op een neutrale manier weer te geven. Aan de enquête, die dit jaar van 2 juni tot 24 juli werd gehouden, namen acht Europese landen deel.

De deelnemers aan de online enquête evalueren de relatie tussen retailers en fabrikanten aan de hand van veertien criteria. Die kenenn ze elk een score van 0-20 punten toe. De criteria zijn onder meer merkimago, verkoopondersteuning voor trekkers en reserveonderdelen, serviceondersteuning en het niveau van garantievergoeding.


Turbulent jaar

'Het jaar 2020 was voor ons allemaal turbulent. Wij zijn blij dat onze Europese organisatie Fendt dit jaar opnieuw goed heeft beoordeeld. We konden de boeren in 2020 professioneel blijven bedienen, ook tijdens de lockdown in de lente', zegt Christian Erkens, directeur Fendt Sales voor Europa en Midden-Oosten.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  25° / 11°
  20 %
 • Dinsdag
  22° / 15°
  50 %
 • Woensdag
  23° / 13°
  20 %
Meer weer