VanDrie+Group+komt+met+3D%2Dsnittenboek
Nieuws
© VanDrie Group

VanDrie Group komt met 3D-snittenboek

De VanDrie Group lanceert een 3D-snittenboek. In dit boek zijn verschillende kalfsvleesdelen vanaf diverse zichtpunten te bekijken. Met afbeeldingen zijn de wensen van de klant gemakkelijk duidelijk te maken.

VanDrie Group is de eerste vleesproducent ter wereld met een snittenboek dat gebruikmaakt van augmented reality (AR)-technologie. Dit betekent dat er digitaal een extra laag informatie over de werkelijkheid wordt gelegd

Op deze manier kunnen eventuele klantspecificaties via de afbeeldingen eenvoudig duidelijk worden gemaakt. 'Hierdoor krijgen onze afnemers een beter beeld van alles wat we produceren', legt VanDrie Group-directeur Korstiaan Mulderij uit.

Weer

 • Zaterdag
  21° / 11°
  20 %
 • Zondag
  21° / 12°
  20 %
 • Maandag
  18° / 11°
  20 %
Meer weer