VanDrie Group komt met 3D-snittenboek

De VanDrie Group lanceert een 3D-snittenboek. In dit boek zijn verschillende kalfsvleesdelen vanaf diverse zichtpunten te bekijken. Met afbeeldingen zijn de wensen van de klant gemakkelijk duidelijk te maken.

VanDrie+Group+komt+met+3D%2Dsnittenboek
© VanDrie Group

VanDrie Group is de eerste vleesproducent ter wereld met een snittenboek dat gebruikmaakt van augmented reality (AR)-technologie. Dit betekent dat er digitaal een extra laag informatie over de werkelijkheid wordt gelegd

Op deze manier kunnen eventuele klantspecificaties via de afbeeldingen eenvoudig duidelijk worden gemaakt. 'Hierdoor krijgen onze afnemers een beter beeld van alles wat we produceren', legt VanDrie Group-directeur Korstiaan Mulderij uit.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  10° / 7°
  85 %
 • Maandag
  10° / 9°
  90 %
 • Dinsdag
  9° / 8°
  90 %
Meer weer