Co%C3%B6peratie+Colours+of+Nature+breidt+uit
Nieuws
© Mistral Flowers

Coöperatie Colours of Nature breidt uit

Familiebedrijf Mistral Flowers treedt volgend jaar toe tot Colours of Nature, een Nederlandse coöperatie van minigerberatelers. Het bedrijf van de gebroeders Rijm is gevestigd in Bleiswijk en kweekt nu nog grootbloemige gerbera's.

Vanwege veranderingen in de markt heeft Mistral Flowers contact opgenomen met Colours of Nature om zich bij de telersvereniging aan te sluiten. In 2021 gaat Mistral Flowers over naar de teelt van kleinbloemige gerbera. Naar verwachting zal Mistral Flowers vanaf week 40 in 2021 onder de Colours of Nature-vlag gaan uitleveren.

Colours of Nature was naar eigen zeggen al langere tijd op zoek naar uitbreiding, vanwege de wens om een breder assortiment te kunnen bieden aan het groeiend aantal klanten. De komst van Mistral Flowers voorziet versneld in deze behoefte.

Colours of Nature bestaat sinds 2004 en heeft als doel de afzet van minigerbera's samen op te pakken en klanten te ontzorgen. Ondertussen teelt de vereniging op negen kwekerijen en 32 hectare onder één naam meer dan 250 miljoen minigerbera's per jaar, die via de retail bij de consument belanden.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  22° / 11°
  10 %
 • Zondag
  23° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  50 %
Meer weer