Von Martels: 'Laatste boer die licht uitdoet in de Kamer'

Tweede Kamerlid Maurits von Martels is enkele dagen na de de bekendmaking van de CDA-kandidatenlijst nog altijd zwaar teleurgesteld. De partij heeft hem niet op een verkiesbare plek gezet. 'Ik ben de laatste boer die straks het licht uitdoet in de Kamer.'

Het partijbestuur had Von Martels plek 39 toebedeeld en dat was niet wat de melkveehouder uit Dalfsen in gedachten had. Hij mist de steun van het partijbestuur. 'De liefde moet van twee kanten komen en als de partij mij liever niet ziet terugkeren, dan denk ik: laat dan maar.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  13° / 7°
  90 %
 • Vrijdag
  10° / 5°
  70 %
 • Zaterdag
  8° / 4°
  85 %
Meer weer