Podcast: FrieslandCampina past ledenfinanciering aan

Regelmatig hoor je bij Nieuwe Oogst gesprekken en reportages die duiding en verdieping geven aan het nieuws. We nemen je mee in verhalen achter het nieuws, verteld door betrokkenen, deskundigen en beleidsmakers.

Royal Friesland Campina gaat veranderingen doorvoeren. Voorzitter Frans Keurentjes zegt dat de coöperatie een sterk en modern model heeft, maar vernieuwing is nodig om de financiële basis te versterken. Wat daar de oplossing voor is? Daarover wordt dit najaar gesproken met de leden.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  19° / 11°
  50 %
 • Vrijdag
  20° / 9°
  80 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  70 %
Meer weer