Podcast: 'We zitten boven het gemiddelde van vijf droogste jaren'

Regelmatig hoor je bij Nieuwe Oogst gesprekken en reportages die duiding en verdieping geven aan het nieuws. We nemen je mee in verhalen achter het nieuws, verteld door betrokkenen, deskundigen en beleidsmakers.

Dit voorjaar is record zonnig verlopen. Ondanks de regen van de afgelopen weken komt er voorlopig nog geen eind aan de droogte en het neerslagtekort. Weerman Alfred Snoek van Infoplaza zegt dat het neerslagtekort begin juni een stuk was opgelopen in vergelijking met recordjaar 1976. Voor de komende dagen wordt er regen verwacht, maar Snoek zegt dat de droogte daarmee nog niet voorbij is.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  28° / 12°
  10 %
 • Zaterdag
  30° / 15°
  10 %
 • Zondag
  29° / 16°
  5 %
Meer weer