Podcast: 'Telers willen verduurzamen zonder PlanetProof'

Regelmatig hoor je bij Nieuwe Oogst gesprekken en reportages die duiding en verdieping geven aan het nieuws. We nemen je mee in verhalen achter het nieuws, verteld door betrokkenen, deskundigen en beleidsmakers.

Draagvlak voor het certificeringssysteem van 'On the way to PlanetProof' brokkelt verder af. Nederlandse telers zijn kritisch op het functioneren van het keurmerk, blijkt uit een lezersonderzoek van Nieuwe Oogst onder meer dan 400 telers. Ruim 80 procent zegt de certificering niet nodig te hebben om te verduurzamen. Verder werkt het gebrek aan waardering op de afzetmarkt vooral demotiverend.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
 • Dinsdag
  10° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  10° / 3°
  55 %
Meer weer