Podcast: 'Zorg om markttoegang, afzet en arbeid'

Regelmatig hoor je bij Nieuwe Oogst gesprekken en reportages die duiding en verdieping geven aan het nieuws. We nemen je mee in verhalen achter het nieuws, verteld door betrokkenen, deskundigen en beleidsmakers. Daarom onze eerste podcast over de Coronacrisis en de impact op de land- en tuinbouw.

De impact van het coronavirus op de land- en tuinbouw is groot. Het behoud van markttoegang, afzet en arbeid is cruciaal voor de boeren en tuinders en de agribusiness. De voorgestelde noodmaatregelen die het kabinet heeft afgekondigd om het bedrijfsleven door de coronacrisis te helpen is ‘een eerste goede stap’.

Het pakket omvat onder meer een borgstellingsfonds, tegemoetkoming in de loonkosten en versoepeling van de betaling van de belasting. Ook voor zzp'ers is er een regeling om inkomensverlies op te vangen. Maar er is meer nodig.

Volg ons nu op Spotify of beluister hieronder onze podcast

 

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  14° / 7°
  70 %
 • Donderdag
  14° / 6°
  70 %
 • Vrijdag
  15° / 7°
  20 %
Meer weer