Podcast: 'Ander pachtstelsel nodig door stikstof en kringlooplandbouw'

Regelmatig hoor je bij Nieuwe Oogst gesprekken en reportages die duiding en verdieping geven aan het nieuws. We nemen je mee in verhalen achter het nieuws, verteld door betrokkenen, deskundigen en beleidsmakers.

Zes verschillende pachtvormen, waarbij continuïteit en duurzaamheid centraal staat en er geen ruimte meer is voor geliberaliseerde pacht. Dat is de kern van de LTO Pachtvisie 2020 die woensdag is gepresenteerd. Twee jonge boeren geven hun mening over de nieuwe pachtvisie van LTO Nederland. Die visie is woensdag 17 juni gepresenteerd. Daarnaast geeft Alfred Jansen, portefeuillehouder pacht binnen LTO Nederland, tekst en uitleg over de inhoud van de nieuwe pachtvisie.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  15° / 4°
  30 %
 • Dinsdag
  16° / 2°
  30 %
 • Woensdag
  13° / 4°
  30 %
Meer weer