Ruim 57.000 mensen bezoeken sierteeltbeurs

Ruim 57.000 mensen hebben vorige week de Internationale Pflanzenmesse (IPM) in Essen bezocht.

Ruim+57%2E000+mensen+bezoeken+sierteeltbeurs
© Joost van Winsen

Het bezoekersaantal is ongeveer net zo groot als vorig jaar toen de beurs iets meer 57.000 toeschouwers trok. Het record dateert van 2014 toen de IPM zo'n 60.000 mensen trok. Het aantal standhouders was met 1.577 zo'n tien lager dan in 2016. Tijdens de verleden week gehouden beurs waren 45 landen vertegenwoordigd, wat vier minder is dan in het afgelopen jaar.

Orders

Directeur Oliver Kuhrt van Messe Essen zegt tevreden te zijn over de IPM. Volgens de organisatie plaatst een derde van de bezoekers direct orders op de beurs. Uit onderzoek blijkt dat 93 procent van de beursbezoekers een gang naar de IPM aanbevelen.

Uit Nederland kwam dit jaar 3 procent meer bezoek, meldt de organisatie verder.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  16° / 10°
  25 %
 • Zondag
  17° / 5°
  10 %
 • Maandag
  16° / 7°
  5 %
Meer weer