Duo heeft het gemunt op kleingeld eierautomaten

Een 36-jarige man uit Eersel en zijn 28-jarige vriendin uit Tilburg hebben op 4 oktober geprobeerd twee eierautomaten open te breken in de gemeente Hilvarenbeek. De laatste poging mislukte. Het stel is aangehouden.

Duo+heeft+het+gemunt+op+kleingeld+eierautomaten
© Nieuwe Oogst

Het duo wist bij een melkveehouder in het Brabantse Baarschot een melk- en eierautomaat open te breken om er vervolgens met het wisselgeld vandoor te gaan. Door hun daad was de automaat, die enkele duizenden euro's kostte, niet meer te repareren.

Later die avond bezochten ze een pluimveehouder in Haghorst. Dit zorgde voor wat spektakel, nadat de pluimveehouder de man betrapte. De inbreker bedreigde de veehouder met een schroevendraaier en wist zo te ontkomen. Hij vluchtte met zijn vriendin in de auto. Hun kenteken werd genoteerd.

Aan de hand van het kenteken en de gegevens van een oplettende getuige, is het duo dinsdag 13 oktober in de boeien geslagen. Toen bleek dat ze meer op hun kerfstok hadden. Er werden twee gestolen fietsen aangetroffen die uit dezelfde regio afkomstig waren. Die diefstallen vonden plaats in Bladel en Lage Mierde.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

Meer weer