Nieuwe voorzitter LTO-vakgroep Bomen en Vaste planten

Aad Vollebregt is door het bestuur van LTO Nederland benoemd als nieuwe voorzitter van de vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen.

Nieuwe+voorzitter+LTO%2Dvakgroep+Bomen+en+Vaste+planten
© LTO Nederland

Vollebregt volgt Henk Raaijmakers op. Hij treedt 16 december aan als voorzitter en is voor een termijn van drie jaar benoemd.

Vollebregt is directeur van Handelskwekerij Gebr. Van de Reep, een vasteplantenkwekerij in Hillegom. Daarnaast is hij voorzitter van de LTO-cultuurgroep Vaste Planten, van de Internationalen Stauden Union (ISU) en initiatiefnemer van Perennial Power.

'Ik kijk ernaar uit om me als voorzitter in te zetten voor de toekomst van deze vakgroep en sector. Daarbij zie ik de transitie naar circulaire productie, marketing – groen is belangrijk voor een goed ontwikkelde samenleving – en fytosanitaire zaken als belangrijke thema's.'


Verbinding met leden

Raaijmakers was sinds 2015 voorzitter van LTO-vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen. Hij heeft zich ingezet voor verbinding en contact met de leden en het regelen van zaken die voor leden op het bedrijf van belang zijn. Een voorbeeld hiervan is het opstellen van internationale verkoop- en leveringsvoorwaarden voor handel met buitenlandse klanten, exclusief voor de leden van de vakgroep.

Naast zijn werk als vakgroepvoorzitter werkte Raaijmakers op de inhoudelijke portefeuilles Internationale samenwerking en Promotie en communicatie, waarbij hij vol overtuiging het concept van de Groene Stad uitdroeg.


Afscheidsbijeenkomst

Vorig jaar op de kennis- en netwerkdag van de vakgroep heeft Raaijmakers aangegeven zijn taak als voorzitter neer te willen leggen. Op 16 december 2020 neemt hij afscheid via een bijeenkomst die ook online kan worden gevolgd.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

Meer weer