Strategische+visie+Greenport+Noord%2DHolland+Noord
Nieuws
© Dirk Hol

Strategische visie Greenport Noord-Holland Noord

Greenport Noord-Holland Noord heeft de toekomstvisie voor de periode tot 2030 gepresenteerd. Doel is om verder samen te werken aan het versterken en toekomstbestendig maken van de agribusiness in de regio.

De visie rust op vier pijlers: imago en positionering, innovatie in praktijk brengen, een toekomstbestendige arbeidsmarkt en economische en duurzame ruimtelijke ontwikkeling. De vier thema's sluiten aan bij de ambitie om te blijven voldoen aan de eisen die maatschappij, milieu, markt en omgeving aan de agrarische sector stellen, terwijl er tegelijkertijd ruimte blijft voor ontwikkeling en economische groei.

'Misschien wel het belangrijkste kenmerk van elke greenport en dus ook die van Noord-Holland Noord is dat er echt intensief wordt samengewerkt over de volle breedte van de keten', stelt voorzitter Rien van Tilburg van het stichtingsbestuur van Greenport Noord-Holland Noord. 'Samenwerking zorgt ervoor dat innovaties in de ene sector ook van waarde blijken te zijn voor de andere.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  24° / 14°
  70 %
 • Zondag
  24° / 17°
  50 %
 • Maandag
  23° / 16°
  50 %
Meer weer