Noord-Holland: hotbed for growth

Regio Noord-Holland Noord staat deze maand centraal in een special van het internationale fDi magazine, een digitale uitgave van Financial Times.

Noord%2DHolland%3A+hotbed+for+growth
© Hoogendoorn Growth Management

De regio wordt onder de titel 'Hotbed for growth' omschreven als een enorme vestigingsruimte. En dat op nog geen uur rijden van Schiphol en de Amsterdamse haven met een uitstekende digitale infrastructuur.

Dat is wat Noord-Holland Noord voor internationale ondernemers zeer aantrekkelijk maakt, stelt fDi Magazine. Veel aandacht in het magazine gaat uit naar glastuinbouw, Seed Valley en agribusiness.

Vestigingsklimaat

Elke twee jaar doet de Financial Times onderzoek naar economische topregio's in Europa, waarvoor 468 locaties zijn onderzocht. Noord-Holland staat op een tweede plaats als het gaat om 'infrastructure' en 'business friendliness'.

Provincie Noord-Holland, gemeente Hollands Kroon, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en Agriport A7 hebben meegewerkt aan de special.

Fanta

'Deze special ligt vanaf donderdag in boardrooms over de hele wereld. Fantastische reclame voor het vestigingsklimaat van Noord-Holland Noord', verzekert gedeputeerde Jaap Bond.

• Klik voor fDi-special op bijgesloten pdf

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 1°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / -1°
    20 %
Meer weer