Vion+Duitsland+neemt+3%2E300+flexwerkers+in+vaste+dienst
Nieuws
© Vion Food

Vion Duitsland neemt 3.300 flexwerkers in vaste dienst

De Vion Food Group neemt per 1 januari 2021 3.300 werknemers in vaste dienst in Duitse vestigingen en beëindigt daarmee flexcontracten via bureaus.

De betreffende werknemers worden ingezet in de kernwerkzaamheden slachten, veredelen en verpakken. De medewerkers werken hier al. Voor het vaste personeel blijft deze beslissing zonder gevolgen. Alle werknemers die momenteel bij Vion in Duitsland werken, behouden hun baan.

Vanaf 1 januari 2021 zijn uitzendkrachten op flexbasis in de vleesindustrie in Duitsland verboden. Eerder maakt de Duitse slachterij Tönnies al bekend dat om die reden tot 1 januari het aantal medewerkers wordt uitgebreid met 6.000 mensen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  21° / 10°
  30 %
 • Zaterdag
  21° / 12°
  20 %
 • Zondag
  20° / 11°
  20 %
Meer weer