Vaststellingsperiode tegemoetkomingen agrarische sector verlengd

De vaststellingsperiode voor de Tegemoetkoming sierteelt en onderdelen voedingstuinbouw en de Tegemoetkoming fritesaardappeltelers is verlengd. Deze loopt tot en met 31 oktober 2020.

Vaststellingsperiode+tegemoetkomingen+agrarische+sector+verlengd
© Han Reindsen

Voor de vaststelling van de tegemoetkoming zijn bewijsstukken van ondernemers nodig, laat RVO.nl weten. Op dit moment zijn die specificaties echter nog niet bekend voor tegemoetkomingen van 25.000 euro of meer, stelt de organisatie.

Daarom is de vaststellingsperiode voor alle tegemoetkomingen verlengd tot en met 31 oktober 2020. Binnenkort is op de website te lezen wanneer bedrijven vaststellingen kunnen aanvragen. 'Wij geven ondernemers daarna graag voldoende tijd om bewijsstukken in te sturen', laat de dienst weten.


Tegemoetkoming

Is de tegemoetkoming waarvoor het bedrijf vaststelling aanvraagt minder dan 25.000 euro? Dan kunnen telers die al direct vaststellen tot en met 31 oktober 2020. Dit verloopt digitaal via mijn.rvo.nl.

Vaststelling aanvragen voor tegemoetkomingen van 25.000 euro tot 125.000 euro kan vanaf volgende week. Tegen die tijd staat op de RVO.nl-website welke bewijsstukken telers moeten meesturen.


Extra bewijsstukken

Willen telers vaststelling aanvragen voor meer dan 125.000 euro, dan is het devies om nog even te wachten. Misschien moeten extra bewijsstukken worden opgestuurd. Daarover ontvangen telers een e-mail van RVO.nl.

Kreeg een teler voor dezelfde schade financiële steun via de Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW)? Dan hoeft die dat bedrag niet van de tegemoetkoming af te halen. Lees hier alle voorwaarden en hoe u een vaststelling kunt aanvragen voor de sierteelt en fritesaardappeltelers.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  9° / 2°
  70 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  70 %
 • Vrijdag
  11° / 2°
  50 %
Meer weer