Donatie+zorgt+voor+meer+groente+en+fruit+voedselbanken
Nieuws
© Groente en Fruitbrigade

Donatie zorgt voor meer groente en fruit voedselbanken

De Nature's Pride Foundation heeft een donatie gedaan aan de Groente & Fruitbrigade. Met dat geld is een compacte vrachtwagen aangeschaft voor het rechtstreeks ophalen van groente en fruit bij donateurs.

De Groente & Fruitbrigade levert groente en fruit aan voedselbanken. Groente en fruit wordt regelmatig weggegooid, omdat vorm, grootte of kleur niet voldoen aan criteria van afnemers of omdat sommige producten een klein plekje hebben. 'Nature's Pride is één van de trouwste en belangrijkste leveranciers van de Groente & Fruitbrigade', geeft voorzitter Willem van Prooijen van de Groente & Fruitbrigade aan.

'Wekelijks krijgen wij van de brigade avocado en mango geleverd. Onze samenwerking krijgt een extra impuls dankzij de financiële support uit de Nature's Pride Foundation. Met de eigen vrachtwagen kunnen we de aanvoer vanuit leveranciers efficiënter inrichten. Ons volume zal toenemen tegen lagere logistieke kosten.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  21° / 10°
  30 %
 • Zaterdag
  21° / 12°
  20 %
 • Zondag
  20° / 11°
  20 %
Meer weer