Afwikkeling+saneringsregeling+varkens+vertraagd
Nieuws
©

Afwikkeling saneringsregeling varkens vertraagd

De afwikkeling van de Subsidieregeling sanering varkenshouderijen i(Srv) s vertraagd. Volgende week wordt een uitstelbrief verstuurd.

‘Het klopt dat het verwerken van de inschrijvingen meer tijd kost dan voorzien’, zegt een woordvoerder van het ministerie van LNV. Als reden wordt het grote aantal aanmeldingen genoemd. Er was rekening gehouden met 400, maar er meldden zich 502 ondernemers.

Hoogste geurscore als eerste

Omdat de afhandelingstermijn van dertien weken niet wordt gehaald, wordt deze met nog eens dertien weken verlengd. ‘Dat wil niet zeggen dat het ook zo lang duurt. RVO.nl verstuurt de eerste beschikkingen aan het eind van deze maand’, zegt de woordvoerder van LNV. Bedrijven met de hoogste geurscore ontvangen als eerste een.

Lees meer in Nieuwe Oogst van zaterdag 11 april

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  13° / 4°
  30 %
 • Donderdag
  10° / 2°
  20 %
 • Vrijdag
  10° / 2°
  10 %
Meer weer