Deadline Gecombineerde opgave blijft 15 mei

De laatste datum voor het versturen van de Gecombineerde opgave blijft 15 mei. Dit ondanks dat adviseurs momenteel niet bij hun agrarische klanten op bezoek kunnen.

Deadline+Gecombineerde+opgave+blijft+15+mei
© Twan Wiermans

Dat heeft landbouwminister Carola Schouten bekendgemaakt. De bewindsvrouw houdt vast aan 15 mei, omdat zij het belangrijk vindt dat de landbouwsubsidie tijdig wordt uitbetaald. Door de omgangsmaatregelen die zijn afgekondigd in verband met de coronapandemie kunnen bedrijfsadviseurs momenteel geen fysiek contact hebben met hun klanten.

De RVO stelt dat dit ook goed op afstand kan. Via schermdelen is het mogelijk dat een adviseur of een medewerker van de RVO meekijkt bij het invullen van de Gecombineerde opgave. Wie fouten maakt bij het intekenen van percelen kan deze nog tot 31 mei 2020 herstellen zonder dat er een korting op de subsidie plaatsvindt.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  13° / 7°
  90 %
 • Vrijdag
  10° / 5°
  70 %
 • Zaterdag
  8° / 4°
  85 %
Meer weer