Noord%2DBrabant+steekt+extra+geld+in+stalconcepten
Nieuws
© Twan Wiermans

Noord-Brabant steekt extra geld in stalconcepten

Provincie Noord-Brabant stelt extra geld ter beschikking voor de ontwikkeling van innovatieve stalconcepten. Het gaat om 150.000 euro voor advies en begeleiding bij het schrijven van zo'n vijftien tot twintig businessplannen.

De provincie constateert dat ontwikkelaars van nieuwe stalconcepten regelmatig blijven steken op het maken van een businessplan. De aanvrager zal zelf 50 procent van de kosten moeten bijdragen. Per aanvrager betekent dit een maximum aan urencapaciteit van 10.000 euro. Alleen ideeën die emissies bij de bron aanpakken komen hiervoor in aanmerking.

De aangeboden expertise wordt in eerste instantie geleverd door ZLTO en ondernemersorganisatie FME-CWM. FME-CWM brengt deskundigheid in op het gebied van business development en innovatie. ZLTO doet dit op het gebied van de veehouderij.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  24° / 16°
  50 %
 • Maandag
  23° / 16°
  50 %
 • Dinsdag
  23° / 15°
  70 %
Meer weer