Ministers+steken+boeren+hart+onder+de+riem
Nieuws
© DIRK HOL

Ministers steken boeren hart onder de riem

Ministers Carola Schouten (LNV) en Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) hebben boeren een hart onder de riem gestoken. Schouten deed dat in een filmpje en Van Nieuwenhuizen via de maandelijkse nieuwsbrief van het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer.

Van Nieuwenhuizen schrijft: 'Graag wil ik ook even stilstaan bij de onmisbare rol van boeren en tuinders in deze tijd. Zij houden Nederland draaiend, net als de vrachtwagenchauffeurs en supermarktmedewerkers. Dagelijks zorgen de boeren en tuinders ervoor dat er verse groenten, fruit, melk, vlees, eieren en andere voedingsmiddelen in de schappen van de supermarkten liggen. Een pluim hiervoor! En straks, als we voorbij deze crisis zijn, kunnen we elkaar weer 'live' ontmoeten, om samen te werken aan schoon en voldoende water en een gezonde bodem.'Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  9° / 2°
  85 %
 • Woensdag
  10° / 8°
  95 %
 • Donderdag
  6° / 2°
  70 %
Meer weer