VanDrie+Group+neemt+Brons+uit+Voorthuizen+over
Nieuws
© Nieuwe Oogst

VanDrie Group neemt Brons uit Voorthuizen over

De VanDrie Group neemt mengvoerleverancier Brons uit Voorthuizen over. Het akkoord ligt ter goedkeuring voor aan de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

De twee familiebedrijven verwachten dat de ACM de goedkeuring spoedig afgeeft. Brons uit Voorthuizen produceert mengvoer voor rundvee, varkens en pluimvee en heeft een jaarlijkse omzet van 45 miljoen euro.

Het familiebedrijf startte in 1929. Alle arbeidsplaatsen bij Brons blijven behouden. Ook de bedrijfsnaam en vestiging in Voorthuizen blijven bestaan. Familie Brons blijft volgens de partijen actief betrokken bij de activiteiten.

De VanDrie Group maakt producten op het gebied van kalfs- en rundvlees, kalvervoeders, zuivelgrondstoffen en kalfsvellen. Het bedrijf heeft een jaarlijkse omzet van 2 miljard euro. Er werken ongeveer 2.500 personen. Met de overname van Brons komt daar 29 voltijdsequivalent (fte) bij.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  18° / 13°
  60 %
 • Woensdag
  19° / 15°
  60 %
 • Donderdag
  13° / 10°
  50 %
Meer weer