FloraHolland: 'Trade Fair gaat vooralsnog door'

Royal FloraHolland richt zich op het organiseren van een veilige Trade Fair in Naaldwijk, zowel voor exposanten, bezoekers als voor medewerkers.

FloraHolland%3A+%27Trade+Fair+gaat+vooralsnog+door%27
© Thierry Schut

'We houden daarom nauwgezet de ontwikkelingen rondom het coronavirus in de gaten en zullen indien nodig maatregelen nemen.' De plantenbeurs Trade Fair in Naaldwijk is op 11 en 12 maart.

FloraHolland monitort nauwgezet de ontwikkelingen om eventuele gevolgen voor de activiteiten, waaronder de Trade Fair in Naaldwijk, vast te stellen. 'Wij volgen de aanwijzingen van de autoriteiten op en volgen tevens de adviezen van experts, waaronder het RIVM en de GGD. Op dit moment is er geen sprake van advies om evenementen preventief te annuleren.'

Voldoende interesse

De verwachting is dat er voldoende interesse is voor het evenement. FloraHolland houdt wel rekening met de mogelijkheid dat de aanloop van internationale bezoekers - gebruikelijk is 13 procent - minder zal zijn dan andere jaren.

FloraHolland vraagt bezoekers om tijdens de Trade Fair de preventieve hygiënevoorschriften van het RIVM te volgen, waaronder het regelmatig wassen van handen en hoesten en niezen in de ellebogen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

Meer weer