Boeren onderzoeken koopgedrag consument

De boeren van Vechtdal Boert Bewust gingen vrijdag het gesprek met consumenten in de supermarkt aan. Hoofddoel van deze actie was inzicht te krijgen over hoe bewust een klant zijn boodschappen doet, maar ook om die even stil te laten staan bij zijn eigen koopgedrag.

Melkveehouder Klazien Broeks staat in de plaatselijke supermarkt van Lemelerveld diverse klanten te woord. Naast dat zij mensen uitnodigt om stickers te plakken op bewust gekozen Nederlandse producten, geeft de boerin ook antwoord op vragen. 'Ik ben soms erg verbaasd over het beeld dat mensen van het boerenbedrijf hebben. En over het gebrek aan kennis over keurmerken op verpakkingen. Daar valt nog veel werk te verrichten qua informatieverstrekking.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  11° / 6°
  55 %
 • Zondag
  11° / 5°
  60 %
 • Maandag
  10° / 3°
  5 %
Meer weer