Plussen+voor+mager+melkpoeder
Nieuws
© Archief

Plussen voor mager melkpoeder

Bij de officiële Nederlandse zuivelnotering van deze week was er een plus voor mager melkpoeder extra kwaliteit en mager verstuivingsmelkpoeder van EG-origine. De notering van boter bleef ongewijzigd op 357 euro.

Minpuntje is de notering van het vol verstuivingsmelkpoeder, 26 procent vet. Die daalde met 3 euro naar 303 euro. Die van weipoeder, verstuivingspoeder in bulk, pluste juist met 3 euro naar 78 euro. De notering voor mager verstuivingsmelkpoeder van EG-origine lag deze week 4 euro hoger dan vorige week en komt daarmee op 251 euro. Mager melkpoeder van extra kwaliteit noteerde 2 euro hoger en komt op 262 euro.


Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  5° / 0°
  50 %
 • Maandag
  5° / 2°
  50 %
 • Dinsdag
  7° / 2°
  70 %
Meer weer