Zuivelprijzen+stijgen+onverminderd+door
Nieuws
© pixabay

Zuivelprijzen stijgen onverminderd door

De zuivelprijzen laten volgens de noteringen van ZuivelNL ook deze week een positief beeld zien. Stegen de afgelopen weken vooral de prijzen van de magere poeders, deze week zitten alle noteringen weer in de lift.

Zo stijgt de prijs van verse boter met 4 euro naar 359 euro. Op de prijs van mager en vol melkpoeder komt ook 4 euro. Daarmee komt de notering van volle melkpoeder nu op 310 euro, die van mager melkpoeder van extra kwaliteit op 257 euro en die van mager melkpoeder voor veevoer op 248 euro. Weipoeder kent een plusje van een euro en noteert deze week 70 euro. Alle prijzen zijn per 100 kilo, exclusief btw, af fabriek.


Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  16° / 9°
  10 %
 • Zaterdag
  14° / 10°
  10 %
 • Zondag
  15° / 13°
  80 %
Meer weer