Zuivelprijzen+herstellen+zich+na+dip+vorige+week
Nieuws
© Pixabay.com

Zuivelprijzen herstellen zich na dip vorige week

Na een het matige begin van 2020 veren de meeste zuivelnoteringen weer wat op. Alleen de notering voor vol melkpoeder zit nog in de min.

De prijs voor vol melkpoeder gaat volgens de noteringen van ZuivelNL met 2 euro omlaag en komt uit op 306 euro. De prijs van mager melkpoeder blijft echter stabiel op 260 euro, mager melkpoeder voor veevoer wordt weer 1 euro duurder en bereikt de notering van 247 euro. De notering voor weipoeder zit ook in de lift en komt uit op 75 euro, dat is 3 euro meer dan vorige week. Alle prijzen zijn per 100 kilo, exclusief btw, af fabriek.

• Bekijk de marktprijzen van zuivel

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  5° / 0°
  70 %
 • Zondag
  4° / 0°
  60 %
 • Maandag
  4° / -2°
  20 %
Meer weer