Succesvolle+eerste+editie+AgroTechniek+Assen
Nieuws
© Han Reindsen

Succesvolle eerste editie AgroTechniek Assen

Fedecom kijkt met de exposanten terug op een geslaagde eerste editie van AgroTechniek Assen. De beurs was goed voor zo’n 25.000 bezoekers.

De beurs van 10 tot en met 12 december zag er professioneel en goed uit. Brancheorganisatie Fedecom is daarnaast verheugd over de grote belangstelling voor deelname, wat al enkele weken voor aanvang van de beurs zelfs tot een wachtlijst leidde.

Heel tevreden is Fedecom over hetzelfde aantal bezoekers als in 2017, ondanks het feit dat de beurs dit jaar drie dagen was, dus een dag korter. ‘Naast de aangepaste beursdagen- en tijden hoorden we ook veel positieve geluiden over de vernieuwde opzet, verbeterde indeling en belangstelling vanuit de media’, meldt Fedecom.

De exposanten en bezoekers is gevraagd naar verbeterpunten, waarmee de beursorganisatie rekening gaat houden bij de volgende Agrotechniek Assen. De volgende editie is in december 2021 in Expo Assen.

Weer

 • Zaterdag
  23° / 9°
  10 %
 • Zondag
  21° / 9°
  10 %
 • Maandag
  24° / 8°
  10 %
Meer weer