Rauch Aero 32.1 kunstmeststrooier op beurs in Vijfhuizen

De nieuwe Rauch Aero 32.1 pneumatische kunstmeststrooier is te zien op de SMTB Bollenbeurs in Vijfhuizen. De Duitse fabrikant heeft de strooier met 30 meter werkbreedte op Agritechnica geïntroduceerd.

Rauch+Aero+32%2E1+kunstmeststrooier+op+beurs+in+Vijfhuizen
© Eigen Foto

Met Aero biedt Rauch een pneumatische kunstmeststrooier aan die desgewenst plaatsspecifiek kan doseren, zelfs voor middelgrote bedrijven die grote waarde hechten aan een driepunts aanbouw. Dit maakt een nauwkeurige verdeling van de meststoffen mogelijk.

De voorgestelde Rauch Aero 32.1 is een studiemodel en zal van 7 tot en met 9 januari voor het eerst te zien zijn op de Stichting Mechanische Tentoonstelling Bollenbeurs (SMTB) in de Expo Haarlemmer te Vijfhuizen. Rauch wil deze Aero eind 2021 officieel op de markt brengen. Het gaat dan om de modellen Aero 32.1 met een werkbreedte van 18, 21, 24, 27 of 30 meter.

De maximale tankinhoud van de Rauch Aero bedraagt 3.200 liter. Hoge toepassingssnelheden, zelfs bij snelheden van meer dan 15 kilometer per uur, zijn mogelijk door de vier hydraulische aangedreven doseerrollen. Hierdoor is de Rauch Aero in staat om seriematig vier verschillende strooibreedtes en vier verschillende hoeveelheden te strooien.

Precisiebemesting

Optioneel biedt Rauch Aero met MultiRate 24 elektrische aangedreven doseerunits, ieder meteen afzonderlijke afvoeropening en een viertal verschillende toepassingssnelheden. MultiRate 24 maakt kleinschalige, hoge precisiebemesting mogelijk met applicatiekaarten exact tot 1,25 meter.

De nieuw ontwikkelde boom is een lichtgewicht constructie met centrale veerslinger en neigdemping maakt hoge snelheden mogelijk. De optionele boomhoogte-regeling stelt de boomhoogte volledig automatisch bij aan de omstandigheden. De transportbreedte bedraagt 2,9 meter.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  8° / 5°
  20 %
 • Donderdag
  6° / 3°
  10 %
 • Vrijdag
  4° / 0°
  10 %
Meer weer