Voerkorting+voor+leden+AgruniekRijnvallei
Nieuws
© Agruniekrijvallei

Voerkorting voor leden AgruniekRijnvallei

Vanwege de goede omzet van voerleverancier AgruniekRijnvallei krijgen de leden tot en met week 4 van 2020 een korting van 5 euro per ton op eigen geproduceerde mengvoeders. Op dit jaar afgenomen gewasbeschermingsmiddelen wordt een korting van 1 procent gegeven.

De resultaten tot en met het derde kwartaal pakken positief uit. AgruniekRijnvallei spreekt van een 'positieve klantenbalans'. Het bedrijf heeft veel nieuwe klanten kunnen aantrekken. De korting op gewasbeschermingsmiddelen geldt voor producten die in de periode van 1 januari 2019 tot en met 26 oktober 2019 zijn afgenomen. De kortingen komen bovenop de gebruikelijke kortingen.

In 2018 bedroeg de jaaromzet van veevoeders bij AgruniekRijnvallei 633.000 ton. De geldomzet van het in Wageningen gevestigde bedrijf bedroeg 252 miljoen euro. AgruniekRijnvallei heeft veehouders, akkerbouwers en fruittelers als leden.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  5° / 1°
  40 %
 • Vrijdag
  7° / 0°
  40 %
 • Zaterdag
  7° / 4°
  20 %
Meer weer