AgruniekRijnvallei+en+De+Valk+samen+in+biologisch
Nieuws
© agruniek rijnvallei

AgruniekRijnvallei en De Valk samen in biologisch

AgruniekRijnvallei en De Valk Wekerom gaan een gezamenlijke biologische productieactiviteit opzetten. Beide partijen blijven wel zelfstandig de markt bedienen met hun eigen assortiment.

Deze stap zetten beide bedrijven om invulling te blijven geven aan de groeiende biologische markt en de toenemende complexiteit vanuit marktconcepten gaan de coöperaties.

Samen kunnen deze partijen alle biologische mengvoeders uit eigen productie leveren én invulling te geven aan de groeiende vraag naar biologische mengvoeders. De samenwerking moet leiden tot een voordeel voor de leden van beide coöperaties.

Inkoop

De samenwerking omvat de inkoop van biologische grondstoffen, de productie van biologische mengvoeders en het up-to-date houden van kennis. Beide partijen zetten de voeders zelfstandig onder hun eigen naam in de markt.

De voeders worden geproduceerd volgens de richtlijnen van de partij waarmee zaken wordt gedaan. Van order tot factuur heeft de klant met de eigen coöperatie te maken. Daarnaast onderzoeken beide partijen de mogelijkheden van de uitwisseling van de productie onder VLOG geproduceerde non-GMO-voeders.

Weer

 • Maandag
  4° / -1°
  20 %
 • Dinsdag
  6° / 1°
  20 %
 • Woensdag
  5° / 1°
  20 %
Meer weer