Stolze+sluit+aan+bij+Club+van+100
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Stolze sluit aan bij Club van 100

Tuinbouwtoeleverancier Stolze in Maasdijk heeft zich aangesloten bij de Club van 100 van de business unit Glastuinbouw van Wageningen University & Research (WUR).

De Stolze Groep is een installateur die actief is op de terreinen elektro- en watertechniek, groeilicht, Priva-automatisering en klimaattechniek. Deelnemers aan de Club van 100 krijgen toegang tot de expertise van de business unit Glastuinbouw van WUR en dragen bij aan de financiering van het strategische onderzoek in Nederland.

Bij deelname aan de Club van 100 blijft 50 procent van de inleg van een bedrijf beschikbaar voor dat bedrijf en de andere helft wordt besteed aan precompetitieve projecten. De deelnemers aan de club kiezen onderwerpen waaraan gewerkt moet worden.

Voorsprong behouden

Doel van de Club van 100 is dat het Nederlandse tuinbouwcluster zijn voorsprong op het gebied van kennis behoudt door het doen van strategisch onderzoek. Meer dan zeventig bedrijven hebben zich aangesloten bij de club.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  10° / 6°
  70 %
 • Donderdag
  8° / 6°
  70 %
 • Vrijdag
  7° / 4°
  50 %
Meer weer