Ook+FrieslandCampina+trots+op+boeren
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Ook FrieslandCampina trots op boeren

Met een paginagrote advertentie in (landelijke) dagbladen steekt FrieslandCampina vandaag de melkveehouders van Nederland een hart onder de riem.

De boeren van FrieslandCampina zetten zich namelijk dag in dag uit in voor het produceren van de beste, meest duurzame melk. Voor Nederland. Voor de wereld. Daar mogen we trots op zijn, stelt FrieslandCampina.

'Als FrieslandCampina zijn we elke dag al trots op het mooie werk dat de boeren verzetten. Maar we zeggen dit nu ook hardop, naar de buitenwereld, omdat we vinden dat ze in Nederland wat meer steun mogen krijgen', stelt het zuivelbedrijf in een verklaring.

Duurzaamheid

'Zij werken er hard aan om de wereld te voorzien van goede voeding en ze doen dat op uitzonderlijk hoog niveau: in kwaliteit en op duurzaamheid. Met oog voor biodiversiteit, dierenwelzijn en klimaat. De resultaten die in Nederland op deze gebieden worden geboekt, worden internationaal met bewondering gevolgd.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  15° / 9°
  50 %
 • Zaterdag
  16° / 6°
  65 %
 • Zondag
  17° / 10°
  70 %
Meer weer