Topturn Special Products deelnemer SecureFeed

Topturn Special Products is sinds augustus deelnemer aan SecureFeed. 'Een veehouder moet erop kunnen vertrouwen dat veevoer en drinkwater 100 procent veilig zijn. Dat is niet alleen voor de dieren belangrijk, maar ook voor de eieren, het vlees en de melk die de consument eet.'

Topturn+Special+Products+deelnemer+SecureFeed
© Nieuwe Oogst

Aan het woord is Jos Hendriks, eigenaar van Topturn Special Products. 'Deelname aan SecureFeed verzekert de veehouder van een veilig product. Het zorgt ervoor dat veehouders die onze producten verstrekken, voldoen aan de eisen van IKB-Ei en de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO).'

Voedselveiligheid

SecureFeed is een onpartijdig aanspreekpunt. Rien Huige, directeur van SecureFeed: 'Door risico's tijdig te onderkenning en passende maatregelen te nemen, borgt SecureFeed samen met haar deelnemers de voedselveiligheid van voedermiddelen, mengvoeders en toevoegingsmiddelen die direct of indirect aan veehouders worden geleverd'.

SecureFeed zorgt voor onderling contact tussen deelnemers, ketenpartners en externe partijen. Door het delen van kennis en ervaring zijn volgens SecureFeed risico's te reduceren en is bij calamiteiten een daadkrachtige aanpak te regisseren.

Toevoegmiddel

'Door deel te nemen aan SecureFeed kunnen varkenshouders, pluimveehouders en melkveehouders ons product BioAktiv continu verstrekken via voer en water', motiveert Jos Hendriks de deelname van Topturn aan SecureFeed.

BioAktiv stimuleert een stabiele darmflora. Hendriks noemt dat de basis voor voedselveiligheid. 'Veehouders zijn zo verzekerd van een product dat voldoet aan alle eisen. Kortom: gezonde dieren door een veilig en gecontroleerd product.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  25° / 15°
  80 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  20 %
 • Zaterdag
  22° / 10°
  10 %
Meer weer