Nieuwe+Lemken%2Ddealers+in+West%2DNederland
Nieuws
© Lemken

Nieuwe Lemken-dealers in West-Nederland

Van der Werf Mechanisatie, ELM Bleiswijk en LMB Den Engelsman starten met het verkoopprogramma van Lemken.

Om de Lemken service- en marktpositie in Noord- en Zuid-Holland en op Tholen verder te optimaliseren, zullen Van der Werf Mechanisatie (Zwaagdijk en Middenmeer), ELM (Bleiswijk) en LMB Den Engelsman (Tholen) starten met de verkoop van Lemken-machines.

Van der Werf Mechanisatie heeft sinds enige tijd een nieuwe directie en zocht uitbreiding van het bestaande assortiment. Zij kunnen nu de akkerbouwers, tuinders en loonwerkers in hun regio een Lemken-pakket aanbieden.

Rumptstad

LMB Den Engelsman kan met Lemken zijn verkoopprogramma aanvullen. Daarnaast is het voor Den Engelsman een optimale overgang van het ploegenprogramma, gezien de wijzigingen die zijn opgetreden in het Rumptstad-ploegenassortiment.

ELM Bleiswijk was reeds Rumptstad-dealer en heeft met Lemken nu een volledig pakket aan grondbewerkings-, zaai- en gewasverzorgingstechnieken in huis.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  22° / 9°
  10 %
 • Donderdag
  18° / 9°
  10 %
 • Vrijdag
  18° / 6°
  20 %
Meer weer