Zuivelnoteringen+laten+kleine+plusjes+zien
Nieuws
© Archief

Zuivelnoteringen laten kleine plusjes zien

De nieuwste zuivelnoteringen van ZuivelNL zitten in de lift. Het gaat om relatief kleine plusjes. De prijs van verse boter stijgt voor het eerst in weken, met 1 euro naar 340 euro.

Zowel de prijzen voor volle melkpoeder als magere melkpoeder zitten in de lift. De notering voor volle melkpoeder stijgt met 3 euro naar 281 euro, die van magere melkpoeder met 4 euro naar 215 euro. Ook de prijs van melkpoeder voor veevoer noteert een euro meer dan vorige week en komt uit op 197 euro. De notering voor weipoeder blijft achter en komt met 59 euro een euro lager uit dan vorige week. Alle prijzen zijn per 100 kilo, exclusief btw, af fabriek.

 

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  20° / 10°
  20 %
 • Dinsdag
  20° / 9°
  20 %
 • Woensdag
  21° / 10°
  50 %
Meer weer