Ligboxen instrooien met elektrische Speed.e Net+

Het Franse bedrijf ECS Sarl presenteert op de beurs Innov'Space 2019 in Rennes de Speed.e Net+. Deze volledig elektrische machine reinigt de boxen met een borstel en strooit daarna zaagsel in.

Ligboxen+instrooien+met+elektrische+Speed%2Ee+Net%2B
© Eigen Foto

Innov'Space 2019 is een internationale beurs voor de veehouderij in Frankrijk. De beurs is van 10 tot en met 13 september. De jury van de beurs heeft een ster toegekend aan Speed.e Net + vanwege het innovatieve karakter en het nut voor de veehouder.

Speed.e Net + is een 100 procent elektrische instrooimachine, heeft een tank voor 230 liter zaagsel, is 0,88 meter breed en 2,70 meter lang en weegt circa 460 kilo. In de stal rijdt de machine met een snelheid tot 4,2 kilometer per uur en in transportstand maximaal 9 kilometer per uur. Door de elektrische aandrijving produceert de machine geen uitlaatgassen en weinig geluid.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  17° / 7°
  10 %
 • Zaterdag
  17° / 10°
  20 %
 • Zondag
  17° / 8°
  10 %
Meer weer