Greenport+en+HOT+samen+in+vernieuwing+glas
Nieuws
© Koen van Wijk

Greenport en HOT samen in vernieuwing glas

Greenport West-Holland en Ontwikkelingsbedrijf HOT gaan samenwerken aan de herstructurering van glastuinbouwgebieden. Daarvoor hebben de organisaties maandag een overeenkomst gesloten.

Ontwikkelingsbedrijf HOT initieert en stimuleert sinds 2016 initiatieven tot herstructurering in het Westland en wil dit ook in andere regio's oppakken. HOT richt zich specifiek op de modernisering van verouderde glastuinbouwgebieden, waar de noodzakelijke herstructurering niet meer via de natuurlijke wijze door de glastuinbouwondernemers zelf geschiedt.

Recent zijn in Oostland de eerste locaties geïnventariseerd. Daarnaast zet ontwikkelingsbedrijf HOT zich in om, samen met overheden en ondernemingen, fysieke en juridische belemmeringen weg te nemen. Hiervoor zal Greenport West-Holland haar netwerk actief betrekken bij de herstructurering.

Weer

 • Donderdag
  12° / 10°
  60 %
 • Vrijdag
  11° / 7°
  70 %
 • Zaterdag
  12° / 8°
  10 %
Meer weer