Wie+is+beste+kringloopboer+van+Utrecht%3F
Nieuws
© Ilona Lesscher

Wie is beste kringloopboer van Utrecht?

Adviesbureau Boerenverstand heeft de verkiezing van de beste Kringloopboer van provincie Utrecht in het leven geroepen. De uitreiking van de prijs vindt plaats tijdens een demonstratiebijeenkomst in september in Utrecht-Oost.

De verkiezing wordt georganiseerd vanuit het project 'POP3 Kringlooplandbouw Utrecht-Oost van A naar Beter'. Elk deelnemend bedrijf wordt beoordeeld op basis van de resultaten uit de kringloopwijzer over 2018 volgens onderstaande score methodiek.

Deelnemende boeren maken kans op praktische prijzen om de kringloop op hun bedrijf verder te optimaliseren. De eerste prijs betreft een consult van een van de projectadviseurs naar keuze. Een bodemanalyse is de tweede en derde prijs en voor de vierde en vijfde beste boer ligt een grashoogtemeter ter waarde van 150 euro in het verschiet.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  10° / 5°
  70 %
 • Vrijdag
  9° / 4°
  10 %
 • Zaterdag
  11° / 7°
  70 %
Meer weer