Vantage+Agrometius+wordt+M%C3%BCller%2Dimporteur
Nieuws
© Eigen Foto

Vantage Agrometius wordt Müller-importeur

Vantage Agrometius wordt per 1 juli van dit jaar de importeur van Müller Elektronik voor het werkgebied Benelux en Duitsland.

Na de overname van Müller in 2017 zijn Müller en Trimble de afgelopen periode het distributiekanaal van Müller gaan herstructureren en integreren met het Trimble Vantage dealernetwerk.

Müller blijft grote machinefabrikanten rechtstreeks beleveren. Vantage Agrometius gaat zich vooral richten op Isobus-oplossingen voor bestaande machines en machinefabrikanten in de Benelux.

Müller is binnen Europa marktleider op gebied van besturingselektronica voor landbouwmachines. Het bedrijf werkt wereldwijd met vele machinefabrikanten samen en levert voor vele merken de volledige elektronica.

Isobus

De oplossingen die Müller levert, zijn tegenwoordig voor het overgrote deel gebaseerd op de Isobus-standaard en ondersteunen Task Control, Section Control en variabele afgifte. Müller blijft grote machinefabrikanten rechtstreeks beleveren omdat het bedrijf voor deze partijen ook veel ontwikkeling doen.

Naast oplossingen voor nieuwe machines heeft Müller ook mogelijkheden om bestaande machines te voorzien van Isobus-aansturing. Machines die voor de aansturingstechniek niet helemaal up-to-date zijn, worden zo geschikt gemaakt voor precisielandbouw.

De oplossingen van Trimble en Müller vormen samen een sterke combinatie. Trimble is vooral sterk op de trekker met gps-displays, connectiviteit en stuursystemen en Müller is juist aan de machinekant sterk met elektronische aansturing. Om die reden past Müller goed bij het dealernetwerk van Vantage.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  31° / 21°
  70 %
 • Vrijdag
  26° / 20°
  80 %
 • Zaterdag
  25° / 19°
  80 %
Meer weer