Win+Rauch+Axis%2Dstrooier+met+uitleg+EMC%2Dtechniek
Nieuws
© Eigen Foto

Win Rauch Axis-strooier met uitleg EMC-techniek

Met elektronische dosering en afgiftecontrole biedt Rauch een concept voor de efficiënte toepassing van meststoffen. Deze EMC-technologie bestaat al twintig jaar en dat vindt Rauch reden voor een wedstrijd.

Ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van EMC is een Rauch Axis M 30.2 EMC kunstmeststrooier ter waarde van 17.000 euro te winnen. Deelnemers aan de wedstrijd worden uitgedaagd om de EMC-technologie goed uit te leggen.

EMC-technologie meet continu het koppel van de strooischijven tijdens het gebruik en maakt dankzij de elektronische aanpassing van de doseerschuiven de precieze toepassing van een grote verscheidenheid aan meststoffen mogelijk. Maar hoe werkt het systeem precies? Voor de actie zoekt Rauch voor 30 juni naar de beste uitlegvideo.

Eigen woorden

Maakt een film via smartphone of digitale camera, beschrijf daarin met eigen woorden de werking van de EMC-technologie en post de video op de Facebook-pagina van Rauch. In het ontwerp is iedereen vrij. Vertel, laat zien, teken, doe dit alleen of met een gezamenlijk team. Alles is toegestaan. Hoe origineler, hoe beter.

De video kan worden gepost op de RAUCH Facebook-pagina onder www.facebook.com/RAUCH.Landmaschinenfabrik. De video met op 30 juni om 23.59 uur de meeste likes die wint. Iedereen die 18 jaar en ouder is en de Rauch Facebook-pagina liked kan deelnemen. De winnaar wordt in juli 2019 bekend gemaakt.

De winnaar krijgt van Rauch een uitnodiging voor Agritechnica 2019 in Hannover waar de video officieel zal worden gepresenteerd en de Rauch Axis M 30.2 EMC-strooier wordt uitgereikt.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  35° / 18°
  10 %
 • Zondag
  35° / 20°
  10 %
 • Maandag
  35° / 21°
  20 %
Meer weer