De+VVD+kiest+voor+zoetwater
Ingezonden
© Wim van Vossen

De VVD kiest voor zoetwater

Woensdag 20 maart zijn de waterschapsverkiezingen. In Waterschap Hollandse Delta is er genoeg te kiezen. Wil je zoet of zout water?

De VVD kiest voor zoetwater, dat is belangrijk voor onze bedrijven, landbouw en voor onze inwoners. Kies je voor economie of voor natuur? De VVD kiest voor economie, we moeten de natuur immers met z’n allen wel kunnen betalen. Wil je klimaatmaatregelen kost wat kost versnellen?

De VVD vindt van niet en kiest voor een behapbare en betaalbare aanpak. Duurzaamheid moet betaalbaar zijn.

Klimaatverandering, zeg maar de aanpak van hoosbuien, vraagt de komende jaren forse investeringen van het waterschap. Dat zullen we met z’n allen onder ogen moeten zien. De VVD kiest voor een aanpak waarbij het waterschap samenwerkt met het bedrijfsleven en er ruimte is voor innovaties. Alleen dan komen we tot een kostenefficiente aanpak waarbij we voorkomen dat we ons internationaal de markt uitprijzen.

De VVD wil goede projecten dicht bij de agrarische praktijk. Het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer is een heel goed voorbeeld. Het DAW moet wat de VVD betreft de komende jaren verder ontwikkeld worden.

Frank van Oorschot, Lijsttrekker VVD waterschap Hollandse Delta

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  11° / 4°
  20 %
 • Zondag
  8° / 4°
  20 %
 • Maandag
  6° / 3°
  60 %
Meer weer