90-jarig bestaan CZAV reden voor vernieuwing

Tijdens de ledenvergadering op 1 februari vond de aftrap plaats van acties rondom het 90-jarig bestaan van CZAV. De coöperatie is er trots op dat ze al 90 jaar de kennispartner is voor de teler in Zuid-Nederland.

90%2Djarig+bestaan+CZAV+reden+voor+vernieuwing
© CZAV

Bezoekers kregen tijdens de ledenvergadering de primeur van diverse noviteiten die de agrarische coöperatie in dit kader lanceert, zoals de vernieuwing van de website en uitbreidingen in de CZAV-app (voor Android- en iOS-apparaten) en het digitale klantenportaal Mijn CZAV.

Enquêtes en onderzoeken leveren voor CZAV continu waardevolle informatie op over de behoeftes van de gebruiker van haar digitale diensten. Die behoeftes veranderen met de tijd. Daar speelt CZAV op in, zodat de boer zich thuis blijft voelen bij de coöperatie.

Vernieuwingen

Het jubileum van CZAV is een uitgelezen kans om vernieuwingen en uitbreidingen op dat gebied te introduceren. Zo is in het ontwerp van de nieuwe website rekening gehouden met het feit dat gebruikers steeds meer visueel zijn ingesteld.

In de CZAV-app, waarmee klanten onder andere kunnen bestellen, zijn diverse uitbreidingen opgenomen. Deze uitbreidingen is ook terug te vinden in Mijn CZAV.

Feestelijk presentje

Het jubileum wordt gedurende het jaar op verschillende manieren belicht. Wat de coöperatie al kan verklappen, is dat de leden persoonlijk een feestelijk presentje krijgen overhandigd en in het magazine CZAV Actueel krijgen verschillende mensen binnen en buiten de coöperatie het woord.

Tijdens de ledenvergadering keek CZAV samen met de telers terug op een bijzonder jaar met extreme weersomstandigheden. 2018 bracht de coöperatie wederom goede jaarcijfers. Hierdoor kon er een nakorting van 1,3 miljoen euro worden teruggegeven aan de teler.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  22° / 12°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 11°
  50 %
 • Woensdag
  18° / 8°
  30 %
Meer weer