Paardenexporteurs komen met werkgroepen

Met een exportwerkgroep voor derde landen en een werkgroep rond transport en intraverkeer krijgt de Vereniging Paarden Export en Transport Nederland (VPETN) steeds meer vorm.

Paardenexporteurs+komen+met+werkgroepen
© pixabay

De in mei 2018 opgerichte vereniging heeft als doel het behartigen van de belangen en het bevorderen van de import en export van paarden, sperma en embryo's. In de vereniging zijn expediteurs, transporteurs, exporteurs, handelsstallen, luchtvracht- en douaneagenten vertegenwoordigd.

• Lees ook: Vereniging Paarden Export en Transport Nederland opgericht

VPETN houdt zich vooral bezig met het verkrijgen en verbeteren van exportcertificaten. Ook zal zij het aanspreekpunt zijn voor export en transport richting de verschillende belanghebbende organisaties. De exportwerkgroep is ingesteld in samenwerking met adviesbureau Way2Trade. Vee & Logistiek Nederland is partner in de werkgroep rond transport en intraverkeer.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  7° / 4°
  70 %
 • Maandag
  9° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  8° / 5°
  20 %
Meer weer