Hightech MECHAfestijn bij Aeres Tech

Aeres Tech in Ede viert zaterdag met het Hightech MECHAfestijn het 65-jarig bestaan.

Hightech+MECHAfestijn+bij+Aeres+Tech
© Eigen Foto

Voor jong en oud worden er verschillende activiteiten georganiseerd, waarbij alles in het teken staat van de techniek van vroeger en nu. Voor zowel koude- als de mobiele techniek worden verschillende activiteiten georganiseerd.

Je kunt bijvoorbeeld trekker rijden en sleutelen, maar ook de technische aspecten van precisielandbouw worden tijdens het Hightech MECHAfestijn belicht. Ook staan de nieuwste trekkermachines opgesteld. De echte koudetechneuten komen aan hun trekken bij onze nieuwste warmtepompsystemen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  19° / 13°
  50 %
 • Zondag
  22° / 9°
  70 %
 • Maandag
  19° / 12°
  30 %
Meer weer